Presă

Cel-mai-bun-comerciant-roman

Câștigarea premiului “Cel mai bun comerciant român” înseamnă pentru noi, în primul rând, o validare a efortului, din 2017, depus de noi ca și companie. Încercăm constant să ducem la bun sfârșit obiectivele pe care ni le propunem la începutul anului și să îmbunătățim continuu procesele interne. Aceste lucruri nu le putem realiza fără ajutorul colegilor și partenerilor. Prin această cale vă mulțumim încă o dată! 

Annabella – Rețeaua 100% românească deschide un al treilea magazin în Curtea de Argeș, marți, 2 august 2017.

Având locația pe strada Posada, nr. 5, magazinul are o suprafață de expunere de 400 m2.

“Suntem bucuroși că am fost primiți atât de bine în județul Argeș. Grupul Annabella are ca valoarea primordială satisfacerea cerințelor și preferințelor clienților săi. De aceea, cu cel de-al treilea magazin în Curtea de Argeș, dorim să câștigăm încrederea clienților din municipiu în fiecare zi prin seriozitate, servicii de calitate, diversitate la prețuri ca între vecini.

De asemenea, scopul nostru este să oferim argeșenilor o mai bună experiență de cumpărare într-un cadru amenajat după standarde moderne de retail. Nu în ultimul rând, suntem mândri că ni s-au alăturat noi membrii în echipa Annabella, acest lucru fiind posibil prin crearea a noi locuri de muncă. “, a declarat Dorina Mutu, director general Annabella.

Annabella aduce clienților din Curtea de Argeș o gamă mai variată de produse, raioane bogate, mai mari și mai bine aprovizionate, precum cele de legume și fructe proaspete și de mezeluri.

Marca proprie, Annabella Zilnic, conține de la produse alimentare de bază, până la produse non-food de îngrijire a casei, toate la cele mai bune prețuri din gamă.

Annabella Curtea de Argeș, de pe strada Posada, își așteaptă clienții atât de Luni până Sâmbătă între orele 7:00-22:00, cât și Duminică de la 7:00 la 19:00.

Despre Annabella SRL:

Annabella este o reţea modernă de retail, prezentă pe piaţa românească din 1994. Reţeaua cuprinde în prezent 60 de magazine. Cu o tradiţie îndelungata pe piaţa retailerilor din România, Annabella SRL ofera clienţilor săi produse alimentare şi nealimentare de calitate, la cele mai bune preţuri, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora.  În momentul de faţă, Annabella are peste 800 angajaţi.

Știri: Magazinul Progresiv

Annabella și Raureni au pregătit valcenilor a doua ediție a evenimentului Toamnă dela A la Z.Începând de vineri, 16 septembrie 2016, până duminică, 18 septembrie2016 în parcarea.Annabella A-Z, bd Dem Radulecu, nr. 7, veți găsi Toamna de la A laZ.

Din cele mai roditoare pământuri vâlcene Annabella va aduce legume și fructe bine coapte,cultivate cu migală, îngrijite cu pricepere și culese chiar în fermele proprii.Roșii, ardeigras,ardei kapia, castraveți, vinete, varză, dovlecei, mere, pere, nuci,prune sau gutui-cu toate și încă multe altele sunteți așteptați la Toamna de la A laZ.

Nu lipsesc nici conservele Raureni făcute cu drag, din natură pentru dumneavoastră! Murături,zacuscă, bulion, compoturi, gemuri, dulcețuri, magiun de prune sau produse specialepentru dietă și regim toate sunt far’ de seamăn și prezente laToamna de la A la Z.

Alături de acestea vă așteptăm cu surprize veritabile pentru un târg de toamnă: must,mici,pâine caldă, degustări de produse și multe altele. Toate la prețuri deproducător!

Vino și tu la Annabella A-Z să sărbătorim roadele toamnei la Toamnă de la A la Z!

Parcarea Annabella A-Z, din bulevardul Dem Radulescu din Ramnicu Valcea s-a dovedit neîncăpătoare joi, 1 iunie, pentru vâlcenii care au sărbătorit, cu mic, cu mare  Ziua Internaţională a Copilului în cadrul unui evenimentului special organizat de Annabella şi Râureni.

Ajuns la a patra ediţie, evenimentul “Distracţie de la A la Z, la Annabella A-Z!”  a reunit copiii cu personajele lor preferate din desene animate sau din poveştile lor mult îndrăgite. Împreună au cântat, au dansat, s-au transformat în personaje minunate cu cele mai frumoase picturi pe faţă şi s-au bucurat de jocuri şi concursuri cu premii dulci.

Parcarea s-a transformat într-un tărâm fabulous când printre parcipanţi au apărut şi s-au prins  în joc Personajele pe Picioroange supradimensionate.

Alături de Vrăji-Prăji micuţii au călătorit în lumea magică a teatrului de păpuşi când pe scena special amenajată au urmărit povestea Scufiţei Roşii într-un spectacolul de teatru fascinant.

Pista de karting a fost şi în acest an un punct de atracţie pentru copiii pasionaţi de maşini, unde aceştia şi-au testat curajul şi îndemanarea de a mânui un kart.

Cei mici, şi nu numai, au plecat fericiţi acasă cu amintiri fumoase imortalizate în colaje de fotografii primate în dar de la maeştrii fotografi aflaţi la faţa locului.

Annabella si Râureni urează tuturor copiilor:  “La mulţi ani!”