Annabella A – Z

ANNABELLA A-Z UN NOU CONCEPT DE MAGAZIN

Annabella aduce clienților săi din Râmnicu Vâlcea un nou concept de magazin: Annabella A-Z.La 20 de ani de la deschiderea primului magazin, Annabella inaugurează pentru vâlceni al 50-lea magazin, printr-un nou concept, cu o gamă deosebit de bogată de produse și raioane specializate. Situat pe bulevardul Dem Rădulescu, nr. 7, magazinul are o suprafată de expunere de 2000 m2 și parcare cu o capacitate de 70 de locuri.

 „Construit în doar 4 luni, noul magazin Annabella A-Z, a reprezentat pentru noi provocarea de a lucra cu firme vâlcene și mană de lucru valceană. Această nouă deschidere ne dă posibilitatea să oferim, pe piața muncii locală, alte 70 noi locuri de muncă în cadrul Annabella. Suntem mândri că am făcut un nou pas în evoluția retailului vâlcean și că, și de această dată, suntem pionieri în a aduce în Vâlcea un concept de magazin în care punem accentul pe calitate, diversitate, experientă de cumpărare și servicii de calitate.” , a declarat Dan Mutu, director general Annabella”.

În noul magazin clienţii se bucura de o gamă largă de produse.  Raionul de legume şi fructe proaspete duce mai departe tradiţia Annabella de a oferi vâlcenilor legume şi fructe cu o excelentă calitate, in mare parte din producţia proprie.

Raionul de peste și fructe de mare proaspete, întregește oferta magazinului. În zona de vânzare asistată, vă așteptăm cu o mare varietate de brânzeturi fine, mezeluri și produse din carne proaspătă.

Atmosfera îmbietoare este completată de mirosul pâinii calde din zona de patiserie, de unde clienții pot alege din varietatea de produse proaspăt scoase din cuptor. Zona de dulciuri și cafea oferă o sortimentatie specială de produse, aceea de confiserie cu dulciuri rafinate potrivite pentru evenimente speciale sau simple momente de răsfat.

Pentru iubitorii de vinuri, Annabella vine cu o secțiune aparte și cu selecții, care îi vor impresiona pană și pe cei mai pretențioși dintre connaisseuri.
Nu lipsește nici Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, ce oferă o varietate de produse: de la conserve de legume și fructe, lactate și produse de bază, pană la produse de îngrijire a casei.

„Pentru noi, Annabella A-Z reprezintă încununarea a 20 de ani de activitate sărbătoriti prin deschiderea celui de-al 50-lea magazin. Suntem fericiți să aducem valcenilor o varietate mai mare de produse românești, peste 90 %, ducând mai departe tradiția noastră de a contribui la creșterea economiei românești. Mulțumim tuturor partenerilor noștri, în majoritate vâlceni, care ne sunt alături!”, a adăugat Dan Mutu, director general Annabella.

Annabella A-Z își asteaptă clienții de Luni pană Sambătă între orele 7:00-22:00, dar și Duminică de la 7:00 la 19:00.