Annabella - Concept Store

Magazinele Annabella sunt special concepute pentru retailul modern. Annabella a dedicat segmentului alimentar, o proporție de 90% din spațiul său, restul fiind ocupat de produse non alimentare. Indiferent care este departamentul spre care vă îndreptați avem o sortimentatie bogată, care stă sub garanția calității și a prospețimii.

Avem în permanență un bogat sortiment de legume și fructe pe piață. Punem un accent deosebit pe prospețimea și naturalețea legumelor și fructelor noastre, acestea provenind, în cea mai mare parte, din ferma proprie.

Cu un partener puternic, Raureni, magazinele Annabella pot spune că au o varietate impresionantă de conserve din legume și fructe. Gemul, compotul, dulceața, dar și murăturile de toate felurile au gustul perfect , dat de rețetele tradiționale păstrate cu sfințenie.

Fie că preferați lactatele sau brânzeturile , dimineața sau că o gustare peste zi, la Annabella găsiți garantat: iaurtul, chefirul, laptele, smântâna, cașcavalul sau brânzeturile preferate.

La departamentul de mezeluri și carne proaspătă din Annabella, întotdeauna vă întâmpina o gamă diversificată la o calitate garantată. Avem parteneriate, cu furnizori de încredere și verificăm cu strictețe pentru dumneavoastră toate termenele de garanție, etichetele de origine și temperaturile de păstrare.

Nelipsite din cămara oricărei gospodine, produsele de bază au un loc speial destinat în magazinele Annabella. Puteți alege produsul preferat dintr-un sortiment foarte variat.

Proaspăt scoasă din cuptor, pâinea și produsele din pâine au la Annabella un loc aparte. Puteți alege din sortimentele de pâine ambalată sau pâine proaspătă ecologică, precum și specialități din pâine.

Momentul dulce al zilei este garantat la Annabella. Ciocolată, biscuiți, bomboane și multe altele, te așteaptă să alegi și să savurezi un moment de bucurie.

Cea mai importantă masă a zilei începe la raionul special destinat micului dejun. La Annabella alegi cerealele preferate și savurezi un mic dejun delicios și sănătos.

Alimentația sănătoasă are un loc aparte în viața noastră! De aceea am creat pentru dumneavoastră un departament special, dedicat produselor bio și dietetice. Aici găsiți o gamă speciala de produse fără zahăr, fără aditivi, conservanți sau coloranți, perfecte pentru diete sau un stil de viață sănătos!

Întotdeauna avem băutura ta preferată ! Fie că este vorba de băuturi alcoolice sau non alcoolice la Annabella ai o gamă variată din care poți să alegi exact ceea ce îți place!