Fresh
Hot Deal
LEGUME ȘI FRUCTE PROASPETE
Parte a retelei de magazine annabella
Magazinele Fresh vă oferă
01
Legume și fructe proaspete
Puteți alege dintr-o bogăție și abundență de sortimente atent selecționate din culturi proprii și de la parteneri de încredere.
02
Conserve din legume și fructe
Sunt prezente în magazinele Fresh într-o varietate impresionantă a mărcii Raureni: gemul, compotul, dulceața, dar și murăturile de toate felurile au gustul perfect, dat de rețetele tradiționale păstrate cu sfințenie.
03
Legume și fructe congelate
În extrasezon, la Fresh găsiți o varietate de legume și fructe congelate: căpșuni, castane, vișine fără sâmburi, coacăze, mazăre, amestec de legume, baby carrot și multe altele.
04
Fructe uscate și seminte
Curmale, smochine, stafide, ananas, mango, papaya, dar nu numai; alune și semințe: alune de pământ, nuci macadamia, alune de pădure, nuci în coajă, migdale în coajă crocantă, nuci Pecan, nuci Brazilia, semințe de floarea soarelui și dovleac, dar și: in, caju, susan, mac, hriscă, năut, linte, soia boabe, mazăre galbenă, muguri de pin și altele.
De ce
Produsele noastre ?
Beneficii din mai mulți nutrienți
Fructele și legumele organice/bio sunt crescute fără niciun fel de adjuvant genetic, fără pesticide sintetice și fără îngrășăminte nenaturale. Menționez în acest context și faptul că de aceeași încredere ar putea beneficia și produsele de origine animală care au proveniența organică.
Legume și fructe atent alese
Avem în permanență cel mai bogat sortiment de legume și fructe de pe piață. Punem un accent deosebit pe prospețimea și naturalețea legumelor și fructelor noastre, acestea provenind, în cea mai mare parte, din fermă proprie.
Punem preț pe calitate
Alimentația sănătoasă are un loc aparte în viața noastră! De aceea am creat pentru dumneavoastră un departament special, dedicat produselor bio și dietetice. Aici găsiți o gamă speciala de produse fără zahăr, fără aditivi , conservanți sau coloranți, perfecte pentru diete sau un stil de viață sanatos.