Cele mai noi posturi adaugate

Aplica pentru unul dintre posturile vacante

Recrutam si crestem impreuna. Alatura-te echipei Annabella sa iti desfasori activitatea intr-un mediu de lucru placut, competitiv si dinamic. Profesionalismul si excelenta sunt caracteristici pe care le urmam si oferim colegilor nostri posibilitatea de dezvoltare individuala si profesionala. Contacteaza Departament HR: +4 0756 069 801.

J
Joburi in sediul central Annabella

Sediul central este zona de birouri unde vei avea posibilitatea sa fii suportul magazinelor din retea. Ideile inovative si entuziasmul de a te perfectiona zi de zi sunt sustinute de profesionistii cu care vei lucra.

Vezi joburi
J
Joburi in magazinele Annabella

Magazinele Annabella sunt prezente in Valcea si Arges si tu ai posibilitatea sa iti alegi unde vrei sa lucrezi intr-un mediu modern si cu dorinta de dezvoltare profesionala.

Vezi joburi
J
Joburi in depozitele Annabella

Activitatea magazinelor este sustinuta in permanenta cu ajutorul colegilor din cadrul depozitului din Ramnicu Valcea, unde daca ai spirit organizational si dorinta de a munci poti fi si tu.

Vezi joburi
J
Joburi in departamentul logistic

Distribuim pentru fiecare magazin in parte pentru a intampina nevoile clientilor cu produse proaspete si de calitate. Lucrurile nu ar functiona fara departamentul logistic si implicit fara tine!

Vezi joburi

Sediul central

R
Resurse umane

Vezi detalii
A
Analist vanzari

Vezi detalii

Magazine

D
Director magazin

Vezi detalii
V
Vanzator

Vezi detalii
P
Personal magazine Arges

Vezi detalii
P
Personal magazine Valcea

Vezi detalii
P
Personal magazine Pitesti

Vezi detalii

Depozit

M
Manipulant marfa

Vezi detalii

Logistic

S
Sofer categoria B

Vezi detalii
S
Sofer profesionist cu atestat

Vezi detalii