Despre noi
Cine suntem
O companie 100% romaneasca

Afacere de familie

Povestea brandului Annabella a început la patru ani după Revoluție, cu un magazin în care se vindeau fructe și legume și doi oameni cu ambiții mari.
Aşadar, după un drum istovitor în hăţişurile lumii capitaliste, sub numele Annabella funcţionează azi nu mai puţin de 93 de magazine răspândite în tot judeţul Vâlcea şi nu numai.

Istoric
1994
Primul magazin Annabella își deschide porțile publicului, comercializând legume și fructe aducand valcenilor prospetimea aproape de casa lor.
2000
Este anul de pornire Annabella în retailul modern. Atunci a luat ființă primul magazin cu autoservire Annabella în Râmnicu Vâlcea. Annabella a dedicat segmentului alimentar, o proporție de 75% din spațiul său, restul fiind ocupat de produse non alimentare.
2011
Alte 6 magazine se alătură rețelei. Annabella ofera in permanență cel mai bogat sortiment de legume și fructe de pe piață. Punem un accent deosebit pe prospețimea și naturalețea legumelor și fructelor noastre, acestea provenind, în cea mai mare parte, din ferma proprie.
2012
Un an important în istoria Annabella marcat de începutul procesului de rebranding, lansarea unui nou tip de magazine, Fresh – destinat retailului special legume-fructe și alte 10 magazine alăturate familiei Annabella.
2014
Annabella A-Z.La 20 de ani de la deschiderea primului magazin, Annabella inaugurează pentru vâlceni al 50-lea magazin, printr-un nou concept, cu o gamă deosebit de bogată de produse și raioane specializate.
2017
Expansiunea continua si ia nastere Annabella Concept Store, un magazin unde gama de produse este foarte diversificată, atent selecționată, categoriile bine delimitate, iar punctele forte diferențiatoare ale acestui concept sunt zona gastro și colțul Râureni.