Ai poftă de o cină gustoasă? Încearcă rețeta noastră, vinete gratinate cu roșii și brânzeturi rase și
bucură-te de savoarea acestora.
Ingrediente:
Vinete
piper proaspăt măcinat
10 g frunze de busuioc
sare
40 ml ulei de măsline
100 g mozzarella rasă
100 g parmezan ras
30 g sos pesto
100 g sos de roșii blendate
340 g vinete
Metoda de preparare
Presară sare și piper peste vinetele curățate și apoi adaugă uleiul de măsline peste ele. Așază-le pe
grătar timp de 1 minut fiecare, până când acestea devin maronii.
Așază feliile, în vasul de ceramică, adaugă sosul de roșii peste primul strat și apoi adaugă încă un strat de
vinete și sos de roșii deasupra.
La final, adaugă sosul de roșii amestecat cu pesto și presară și amestecul de brânzeturi rase. Lasă
întreaga compoziție la cuptor timp de 7 minute, la 180 grade Celsius.
Îți dorim poftă bună și te mai așteptăm pe blogul nostru pentru noi rețete special scrise pentru tine!