Blog
Scăricică_marinată

Scăricică marinată

Scăricică_marinată

Ingrediente:

1,5 kg coastă împănată de porc

450 ml apă

350 ml vin roșu

100 ml sos de tomate

100 ml oțet din vin roșu

2 linguri sos picant

1 lingură muștar

3-4 linguri unt

Sare

Piper

 

Mod de preparare:

Porționează coastele și pune-le într-un vas încăpător. Pune într-o oală 350 ml apă, vin și oțet și lasă-le să dea în clocot. Adaugă și coastele și lasă-le 45 de minute. Se amestecă pasta de tomate cu 100 ml apă, sosul picant, muștarul, untul și sarea cu piperul. Se acoperă și se lasă la fiert 30 de minute.

Se lasă la încins grătarul și se scot coastele din apa cu oțet. Se așează pe grătar și se ung în permanență cu sosul fiert. Lasă-le aproximativ 8 minute pe fiecare parte.