Ingrediente:
2 ouă
140g roșii cherry
260g piept de pui
150g salată
4 feliuțe de pâine
20ml ulei de măsline
100g brânză rasă
Dressing cu iaurt:
1 cățel de usturoi
150g iaurt
20g brânză rasă
10g muștar
30ml zeamă de lămâie
sare și piper alb
50ml ulei de măsline
Mod de preparare:
Lasă ouăle la fiert timp de 6-7 minute.
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper și prepară-l într-o tigaie pe ambele
părți. După ce acesta este gata, lasă-l la răcit și feliază-l.
Stropește cu ulei de măsline feliile de pâine și pune-le în cuptor pentru câteva
minute.
Spală frunzele de salată și roșiile și taie roșiile în felii.
Pentru dressing, adăugă într-un vas toate ingredientele și mixează-le până vei obține
o consistență cremoasă. Dressingul se servește separat într-un recipient pentru
sosuri.
Pe un platou, așază frunzele de salată, pieptul de pui, roșiile, pâinea prăjită și ouăle
fierte tăiate. La final, adaugă ulei de măsline și brânză rasă.
Poftă bună îți dorim!