INGREDIENTE
2 foi de aluat pufos
4 linguri de muștar Dijon
150 g de salam secuiesc Annabella Zilnic, tăiat felii înjumătățite
300 g de cașcaval Annabella Zilnic
1 ou
1 lingură de apă
INSTRUCȚIUNI
Întindeți aluatul pufos într-un dreptunghi de aproximativ 40×30 cm. Întindeți 2 linguri de
muștar pe fiecare foaie de patiserie.
Se presară jumătate din cașcavalul ras și jumătate din salamul tăiat peste muștarul de pe
fiecare foaie de patiserie. Se înfășoară aluatul de patiserie în formă de buștean.
Se amestecă oul cu 1 lingură de apă. Folosiți o pensulă de patiserie pentru unge marginile
aluatului rulat pentru a ajuta la sigilarea acestora.
Înfășurați foietajul rulat cu folie de plastic. Așezați-o pe o suprafață plană și puneți-o la frigider
pentru cel puțin o oră și până la 24 de ore.
Se scoate din frigider și se îndepărtează folia de plastic. Se taie în bucăți de aproximativ 1.5 cm
și se așază pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Refaceți ușor fiecare felie în formă
de cerc, dacă este necesar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 205 grade timp de 25 de minute. Se servesc calde sau la
temperatura camerei.