Blog
Ruladă-de-porc-cu-ciuperci-și-cașcaval

Ruladă de porc cu ciuperci și cașcaval

Ruladă-de-porc-cu-ciuperci-și-cașcaval

Ingrediente:

2 kg de cotlet de porc
1 kg de ciuperci
2 cepe roșii
1 căpățână de usturoi
400 de grame de cașcaval
2 linguri de bulion
sare
piper
busuioc
pătrunjel verde
mărar
ulei

Mod de pregătire:

Spală carnea, las-o puțin la scurs și apoi tai-o. După toate acestea, o rulezi. Între timp, curăță, spală și
toacă ceapa. Apoi, curăță și usturoiul și taie-l în bucățele mici. Pune ceapa și usturoiul la călit în ulei.
Adaugă ciupercile, tăiate cubulețe mici. Zeama care se lasă de la ciuperci nu o arunca, pune-o într-un
vas. Apoi, mai lăsăm câteva minute la prăjit.
Această compoziție se întinde peste carne. Deasupra, pune feliile de cașcaval și pătrunjel tocat. Adaugă
sare și piper, apoi ruleaz-o.
Rulada se unge cu bulionul. Într-o tavă, pune puțin ulei, apoi așază rulada.
Adaugă 250 de ml de apă, apoi acoperă tava cu folie de aluminiu și bag-o la cuptor pentru o oră. După
vreo 45 de minute, adaugă zeama de ciuperci pe care ai pus-o mai devreme într-un vas. Se mai lasă la
cuptor încă 20 de minute.
Rulada de porc cu ciuperci și cașcaval se poate servi cu numeroase garnituri, mai ales cu cartofi cu
rozmarin.
Îți dorim poftă bună, iar pentru și mai multă inspirație, citește și celelalte rețete de pe blogul nostru.