Responsabilitate

Protejarea mediului înconjurător este un proiect de maximă importanță și cu desfășurare permanentă pentru Annabella. Achiziționând sacoșa de cumpărături Annabella și tu ne ajuți să construim un mediu sănătos pentru copiii noștri.

Responsabilitatea față de un viitor curat este profund conștientizată de către fiecare angajat Annabella.În activitatea zilnică a rețelei Annabella ambalajele colective ale produselor comercializate, fie ele din hârtie, sticlă sau pastic sunt colectate și depozitate special pentru a fi reciclate.

Din dorinta de a ne respecta clientii suntem in contact direct cu producatorul de oua care ne furnizeaza acest produs si acesta ne face tot timpul cunoscut practicile si tehnicile de crestere folosite in fermele proprii.
Furnizorul de oua cu care Annabella lucreaza de mai bine de 20 de ani a trecut printr-un proces de modernizare al fermelor proprii in perioada 2007-2008 si a trecut la un sistem crestere la sol (oua stampilate cu cifra 2).
Incepand cu 2008 Annabella a comercializat oua provenite de la gaini crescute liber la sol in hale modernizate cu tehnologie de ultima generatie (Big-Dutchman Germania) cu monitorizare continua a parametrilor de micro-climat. Totodata furnizorul de oua face parte din programul national de monitorizare a bunastarii pasarilor si aplica practici de crestere pentru metinerea unui bunastarii superioare ( imbunatatirea densitarii de crestere cu 10% fata de standardul European pentru crestere la sol).
Pentru a avea un stoc diversificat de produse Annabella comercializeaza deasemenea oua de la alti producatori doar pentru categoriile 0 si 1 ( eco si free-range).
Ouale provenite din ferme cu sistem de crestere la baterii (oua stampilate cu cifra 3) nu mai sunt comercilizate de Annabella de mai bine de 10 ani.