Ingrediente:
9-10 cartofi medii
200-300g de broccoli
6 pulpe inferioare de pui
sare, piper negru măcinat
oregano uscat — după gust
4-5 căței de usturoi
2-3 linguri de smântână
MOD DE PREPARARE:
1.Curățați și spălați cartofii. Tăiați-i sub
formă de fâșii sau rondele groase.
Puneți-i într-un bol adânc.
2.Spălați și uscați pulpele de pui.
Adăugați-le în bolul cu cartofi.
3.Asezonați carnea și cartofii cu sare,
piper negru măcinat și oregano.
Adăugați usturoiul trecut prin presa de
usturoi și smântână. Amestecați foarte
bine.
4.Adăugați și broccoli. Amestecați
puțin, ca să le acoperiți cu sos.
5.Lăsați carnea și legumele să se
marineze timp de 20 de minute.
6.Apoi transferați toate legumele într-o
tavă adâncă și așezați pulpele de pui
pe suprafața lor.
7.Lăsați la cuptor timp de aproximativ
50 minute, în cuptorul preîncălzit la
180°C! Cartofii trebuie să se înmoaie,
iar carnea trebuie să se rumenească.
Poftă bună!