Blog
Pulpe-fragede-de-pui-cu-sos-de-roșii

Pulpe fragede de pui cu sos de roșii

Pulpe-fragede-de-pui-cu-sos-de-roșii

Ți-am pregătit o nouă rețetă, pulpe fragede de pui cu sos de roșii, usturoi, asezonată cu piper și boia.
Vrei să vezi cum se pregătește? Citește mai jos:

Ingrediente:
3 pulpe de pui condimentate cu sare
piper și boia
3 linguri de ulei de măsline
5 roșii
Mod de preparare:

Pune uleiul de măsline în tigaie și adaugă o ceșcuță de vin. Adaugă 5 roșii curățate foarte bine, o lingură
de bulion și ciupercile. Lasă la fiert până se frăgezesc pulpele de pui și scade sosul. Așază pulpele într-o
tavă. Pune usturoi pisat, oregano, sare, piper și introdu tava la cuptor. Lasă la cuptor timp de 15 minute.
Îți dorim poftă bună îți dorim!