Ingrediente
2 lingurițe ulei de măsline
O caserolă de pulpe de pui superioare cu os Puiul Vegetarian
1 vărf de linguriță de piper negru
1 vârf de linguriță de sare
3 linguri de ceapă verde tocată mărunt
250 ml de bere
2 linguri sos de soia cu conținut scăzut de sodiu
1 lingură muștar Dijon
1 lingură miere
2 linguri frunze proaspete de pătrunjel
Încălziți uleiul într-o tigaie, la foc mare. Condimentați puiul cu piper și sare. Adăugați puiul în tigaie și prăjiți 6 minute pe fiecare parte sau până este pătruns, cu capacul pus. Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l cald. Căliți ceapa verde 1 minut sau până devine translucidă. Amestecați berea cu mierea, soia și muștarul într-un castron mic, cu ajutorul unui tel. Adăugați amestecul de bere în tigaie și aduceți la fierbere. Gătiți 3 minute, până se mai reduce lichidul. Puneți puiul în tigaie și mai gătiți până ajunge la consistența dorită. Presărați deasupra pătrunjel și serviți.