Blog

Prăjitură cu biscuiți și cremă de caramel

Ingrediente:

400g biscuiți simpli
1 cutie cu lapte condensat
80g zahăr brun
1/2 pachet unt
50ml lapte
450g fulgi de ciocolată

Mod de preparare:
Pentru început, pregătește crema. Amestecă la foc mediu laptele, zahărul brun, untul
și laptele condensat. Amestecă întreaga compoziție până când untul se topește, apoi
dă focul mai tare și continuă să amesteci. După ce caramelul este gata, lasă-l puțin la
răcit și așază într-o tavă primul strat de biscuiți. Peste aceștia, adaugă caramel, apoi
adaugă încă un strat de biscuiți și repetă până când vei așeza al patrulea rând de
biscuiți. Topește fulgii de ciocolată și adaugă glazura obținută peste cel de-al
patrulea rând de biscuiți.
Lasă tortul de biscuiți 2 ore la frigider.
Poftă bună îți dorim!