Blog
Pizza-de-casă-cu-salam-și-cașcaval

Pizza de casă cu salam și cașcaval

Pizza-de-casă-cu-salam-și-cașcaval

Pizza pregătită în casă este atât de pufoasă și delicioasă, încâ nu te vei mai satura.
Citește rețeta mai jos:

Ingrediente:
Pentru aluat:

150 ml lapte
50 ml ulei de măsline
2 linguri zahăr
450 g făină
10 g drojdie
1 praf de sare

Pentru umplutură:
200 g cașcaval
100 g salam
200 g roșii pasate
Oregano
O mână de măsline negre și verzi

Mod de preparare:
Încălzește ușor laptele și dizolvă într-o parte din el drojdia. Toarnă peste făina cernută, adaugă uleiul,
sarea, zahărul, restul de lapte și frământă până când vei obține un aluat care nu se mai lipește de
degete. Lasă-l la crescut.

Întinde o foaie nu foarte subțire din aluat, pe care o așezi într-o tavă unsă cu ulei. Pune roșiile pasate,
niveleză, presară cașcavalul ras, pune din loc în loc felii de salam și măslinele. Presară oregano și bagă
tava la cuptor până când se rumenește pe margini blatul de pizza.

Poftă bună îți dorim. Dacă ai alte propuneri de rețete delicioase, te invităm să le împărtășești cu noi!