Blog
Omletă-cu-ceapă-verde

Omletă cu ceapă verde

Omletă-cu-ceapă-verde

Începe o nouă zi cu un mic dejun delicios.
Ingrediente:

bacon
ceapă verde
1 ardei gras
mărar
cimbru
8 ouă
150g brânză rasă
3 linguri ulei
piper
sare
Mod de preparare:

Taie ceapa si ardeiul fâșii subțiri. Călește-le împreună cu uleiul. Adaugă în tigaie baconul taiat
cubulețe. Lasă-le să se căleasca împreună. Separat, într-un bol, adaugă ouale și bate-le bine cu
ajutorul unui tel. Asezonează-le cu sare și piper după gust.
Adaugă ouăle peste compoziția din tigaie și lasă-le să se facă la foc mic, pentru a nu se arde. Verifică
dacă omleta s-a facut și întoarce-o pe partea cealaltă având grijă să nu o rupi. Scoate omleta pe o
farfurie, presară brânza și împăturește-o în două.
Servește omleta caldă cu brânză, roșii și un ceai cald. Poftă bună!