Odată cu intrarea în post, ți-am pregătit o rețetă de fasole delicioasă.
700 g de fasole fiartă
Două cepe
Trei morcovi potriviți
100 ml suc de roșii
Două linguri de ulei
o linguriță de pastă picantă de ardei
o linguriță de sare
piper
o crenguță de cimbru
Mod de preparare:
Taie ceapa și morcovul și lasă-le la fiert 30 de minute, cu puțină apă și sare.
În același timp, pregătește fasolea, în alt vas, la foc mic împreună cu zeama în care a fiert inițial, cât să o
cuprindă.
Dupa ce legumele au fiert, pasează-le la blender, împreună cu trei linguri de fasole fiartă. Adaugă sucul
de roșii, uleiul, pasta de ardei și piperul. Amestecă până când vei obține un sos omogen și gros.
Adaugă și apa în care au fiert legumele, apoi pune în oala cu fasole. Lasă totul la foc mic la fiert, până
când scade zeama. Mai adaugă daca e nevoie sare si piper și crenguța de cimbru.
Îți dorim poftă bună și așteptăm să ne spui cum ți s-a părut rețeta noastră!