Blog
Macrou-la-cuptor

Macrou la cuptor

Macrou-la-cuptor

Cum poți pregăti macrou într-un timp foarte scurt? Îți spunem noi.

Ingrediente:
800g macrou
2 cepe
zeamă de la 2 lămâi
50ml ulei
sare
piper
2-3 foi dafin
frunze de spanac
300 ml vin alb

Mod de preparare:
Decongelează peştele, trece-l prin câteva jeturi de apă şi apoi lasă-l la scurs în sită.
Aşază-l în tavă şi condimentează-l cu sare, piper, foi de dafin, stropeşte-l cu ulei, vin, apă şi zeama de
la 2 lămâi şi bagă-l în cuptor aproximativ 60 de minute, la foc potrivit.
În acest timp, curăţă ceapa, tai-o rondele şi căleşte-o în puţin ulei până devine sticloasă. Adaugă sare
și piper și las-o la răcit.
După ce s-a făcut macroul, scoate-l pe un platou, ornează-l cu frunze de spanac și lămâie și servește-l
cu sosul de ceapă.
Poftă bună îți dorim!