INGREDIENTE:
• 170 g ciocolată amăruie
• 115 g unt
• 30 g făină
• 60 g zahăr tos
• 1 praf de sare
• 4 ouă mari
În primul rând, taie ciocolata în bucăți, apoi pune-o peste unt într-o crăticioară și așaz-o pe foc. Amestecă încet până se topește.
Amestecă făina, zahărul și sarea într-un bol, iar separat, amestecă două ouă cu două gălbenușuri.
Amestecă făina cu ouăle și apoi adaugă totul peste ciocolată.
Cu o lingură de lemn, amestecă ușor până când aluatul devine gros.
Pregătește formele termorezistente și apoi adaugă amestecul pregătit anterior.
Așază tava în cuptorul preîncălzit, timp de 15 minute.
Când sunt gata, scoate-le din cuptor și lasă-le puțin la răcit.
La final, presară zahăr pudră și bucură-te alături de persoana iubită de gustul delicios al acestui desert.