Ingrediente:
500g fusilli PANZANI
50g broccoli
2 căni frunze de spanac
2 căni de busuioc
1 cană nuci
2 căni parmezan
1/2 cană ulei de măsline
sare, piper
2 linguri apă plată
Mod de preparare:
Într-un blender, mixează bine frunzele, nucile, uleiul și apa până se omogenizează compoziția. Adaugă
sarea, sucul de lămâie, piperul și parmezanul. Mixează din nou conținutul.
Între timp, pastele se lasă la fiert în apă cu puțină sare și ulei. Într-o altă oală, lasă la fiert mazărea și
broccoliul.
După ce pastele s-au fiert, amestecă-le cu sosul pesto și adaugă mazărea și broccoliul. Pune spanac,
busuioc și parmezan.
Acum te poți răsfăța cu o porție de paste cu broccoli, spanac și busuioc realizată chiar de tine. Poftă
bună!