Ingrediente:
600g piept de pui
1 vânătă medie
2 cepe roșii noi
1 ardei roșu
3-4 roșii
10-12 ciuperci champignon
2 dovlecei
usturoi deshidratat
150ml lapte degresat
boia iute
sare
piper
2-3 linguri ulei de măsline
8-9 bețe pentru frigărui
Mod de preparare:
Pentru început, taie pieptul de pui în bucățele potrivite și pune-le într-un vas
ceramic. Acoperă-le în întregime cu lapte și lasă-le la frigider timp de o oră.
După o oră, scurge-le și mută-le într-un vas separat. În același vas adaugă
legumele tăiate în bucățele de aceeași dimensiune cu bucățile de pui.
Condimentează-le cu usturoi deshidratat, boia iute, sare și piper și amestecă-
le bine. Acoperă vasul cu o folie de plastic alimentară și lasă-l în frigider pentru
încă o oră.
La final, formează frigăruile, alternând bucățile de pui cu cele de legume. Unge
frigăruile de pui cu puțin ulei de măsline.
Prăjește-le pe grătarul încins foarte bine, câte 3-4 minute pe fiecare parte, sau
până când carnea este complet patrunsă.
Servește frigăruile de pui calde.
Poftă bună!