Blog
Foietaj cu brânză Camembert

Foietaj cu brânză Camembert

Foietaj cu brânză Camembert

Surprinde-ți prietenii cu o gustare delicioasă, foietaj cu brânză Camembert, un deliciu de care nu vă
veți mai sătura!

Ingrediente:
300 g brânză Camembert
2 cepe
3 cartofi fierți
230 g bacon
1 aluat foietaj
1 ou
mix frunze de salată

Călește baconul tăiat cubulețe și ceapa tocată mărunt.
Întinde aluatul de foietaj pe masă și așează brânza Camembert în mijlocul acestuia. Taie fâșii late pe
lângă brânza, apoi înlătură brânza și taie aluatul în 3 pe lung.
Așează o bucată din brânză în centrul aluatului nedecupat și presară peste ea amestecul de ceapă cu
bacon. Pune un strat de rondele de cartofi și acoperă-l cu fâșiile late ale aluatului. Repetă același
lucru până când epuizezi ingredientele și aluatul.
Pune foietajul cu brânză într-o tavă unsă cu ou și lasă timp de 45-50 de minute la cuptor.
Poftă bună îți dorim!