Blog
Ciuperci-umplute-cu-mozzarella

Ciuperci umplute cu mozzarella

Ciuperci-umplute-cu-mozzarella

Ingrediente:

10 ciuperci potrivite
1 morcov
1 ceapă
o felie de țelină
1 păstârnac
100g mozzarella
pătrunjel
2 linguri de ulei
piper
Mod de preparare:

Pentru început, curăță ciupercuțele și înlătură codițele acestora.
Taie ceapa mărunt și pune-o la călit în ulei până se înmoaie.
Adaugă codițele de la ciuperci tocate mărunt, apoi morcovul,
țelina și păstârnacul, toate acestea rase. Condimentează-le cu
piper și lasă-le pe foc până ce toate legumele s-au călit. Așază-
le pe un platou și adaugă o lingură plină de mozzarella rasă și
pătrunjel verde tocat.

Umple fiecare ciupercuță cu această compoziție, așază-le în
tava tapetată cu hârtie de copt și introdu-le în cuptorul
preîncalzit la 180 grade C pentru 20 minute. Când sunt
aproape gata, adaugă peste fiecare mozzarella rasă și mai lasă
la cuptor pentru 2-3 minute.
Poftă bună îți dorim!