Campanii

Pentru că miracolele vin din noi și doar împreună putem ajuta mai mult, în perioada 25 aprilie – 4 mai 2013 Annabella alături de Biserică v-a propus o campanie de strângere de alimente.

Cu bucurie, am luminat Paștele a peste 50 de familii nevoiașe cu mulți copii. Vă mulțumim că ne-ați fost alături!

Campania “Impreuna cu tine Annabella și Raureni dau magie Craciunului” , desfășurată de Annabella în perioada Crăciunului 2012, a vizat sprijinirea familiilor nevoiașe din comunitarile în care Annabella este prezentă.

În parteneriat cu Raureni și fiecare client care a făcut cumpărături de la Annabella am oferit Crăciun mai liniștit uneia din cele 45 de familii ale comunității din care Annabella face parte.

Paște 2013

Campania ASTĂZI TU DĂRUIESTI! a continuat, în perioada 27- 28 aprilie, în magazinele Annabella cu Ediția de Paște. Nici de această dată efortul colectiv și generozitatea fiecăruia nu au întârziat să apară!

Împreună am reușit să facem 210 pachete pentru familii aflate în momente grele ale vieții, din cele aproape 3 tone de alimente strânse.

Crăciun Decembrie 2012

Campania ASTĂZI TU DĂRUIESTI! este o campanie de implicare socială desfăsurată de cluburile Rotaract în preajma celor mai importante sărbători ale crestinătătii, Crăciunul și Paștele, având ca scop strângerea de produse, în special alimente de bază, care să fie ulterior dăruite celor nevoiași.

Pentru că ne stă în fire să contribuim la bunăstarea comunităților din care facem parte, Annabella a decis să se alăture campaniei Astăzi tu dăruiești!

Crăciunul anului 2012 a fost momentul alăturării magazinelor Annabella acestei campanii.

Rezultatele au fost excepționale. Împreună cu clienții noștrii, în perioada 22 – 23 decembrie 2012 am reușit să adunăm 3 tone de alimente care au fost transformate în 182 de pachete pentru tot atâtea familii.