Vrei să îți surprinzi familia cu o cină delicioasă? Iată ce îți propunem noi:
Ingrediente:
4 aripioare de pui
2-3 ouă
3 linguri de făină
o pungă de fulgi de porumb
sare și piper după gust
Pentru sos:
o sticluță de sos chilli
30g de miere de albine
o lingură de oțet
o linguriță de condimente pentru pui
un vârf de linguriță de sare
Mod de preparare:
Pentru început, porționează și condimentează aripioarele spălate și scurse. Pune într-o altă farfurie
făina și fulgii de porumb zdrobiți. Pune ouăle într-un bol și bate-le bine cu o furculiță.
Ia fiecare bucată de aripă, trece-o prin făină, apoi prin ou bătut și apoi prin fulgii de porumb. Prăjește-
le în ulei încins, la foc mai mic, pentru a se pătrunde bine carnea. Scoate-le pe servețele absorbante
de bucătărie și servește-le alături de sosul picant.
Pentru sus pune mierea într-un bol, apoi sosul chilli, sarea, oțetul și condimentele de pui. Amestecă
foarte bine pentru omogenizare.
Poftă bună îți dorim alături de întreaga familie!