Marca proprie

Marca proprie

Annabella Zilnic este marca proprie Annabella. Ea raspunde necesitatilor dumneavoastra de zi cu zi, oferindu-va calitate la preturi avantajoase.

cum-recunoasteti

Cum recunoasteti Annabella Zilnic?

Toate produsele Annabella Zilnic sunt usor de gasit in magazinele Annabella. Acestea se fac remarcate prin fundalul alb pe care este vizibil logo-ul Annabella Zilnic ce pastreaza culoarea verde ca simbol al personalitatii puternice a brandului. Alaturi de aceste elemente, produsele marca Annabella Zilnic sunt usor de gasit datorita jocului dintre prima litera a produsului şi esenţa acestuia, creand un centru de atracţie al produsului prietenos, de încredere şi sinceritate.

informatii-pretioase-pentru-dumneavoastra

Informatii pretioase pentru dumneavoastra!

Etichetele ambalajelor Annabella Zilnic au fost concepute cu informaţii clare, bine structurate, care va ajuta sa cunoasteti ingredientele folosite, dar si valorile nutritionale ale acestora.

calitate-autohtona

Calitate autohtona!

Pentru cea mai buna calitate si o prospetime a produselor desavarsita, am ales pentru dumneavoastra, cei mai buni furnizori din Romania. Astfel, va oferim, in majoritate, produse romanesti la un pret foarte accesibil.

ce-produse-gasiti

Ce produse gasiti in gama Annabella Zilnic?

Annabella Zilnic cuprinde o gama diversificata de produse: conserve de fructe si legume, lactate, panificatie, dulciuri, bauturi, cosmetice si detergenti.