Fresh

Fresh

Parte a retelei de magazine Annabella, magazinele Fresh sunt un concept special destinate comertului de legume si fructe. Fresh va ofera departamente speciale:

annabella-fresh-magazin-legume-fructe

Legume si fructe proaspete

puteti alege dintr-o bogatie si abundenta de sortimente atent selectionate din  culturi proprii si de la parteneri de incredere.

legume-fructe-congelate-fresh

Legume si fructe congelate

in extrasezon, la Fresh gasiti o varietate de legume si fructe congelate: capsuni, castane, visine fara samburi, coacaze, mazare, amestec de legume, baby carrot si multe altele.

conserve-din-legume-si-fructe

Conserve din legume si fructe

sunt prezente in magazinele Fresh intr-o varietate impresionanta a marcii Raureni: gemul, compotul, dulceata, dar si muraturile de toate felurile au gustul perfect, dat de retetele traditionale pastrate cu sfintenie.

fructe-uscate-si-seminte

Fructe uscate si seminte

curmale, smochine, stafide, ananas, mango, papaya, dar nu numai; alune şi seminţe: alune de pamant, nuci macadamia, alune de pădure, nuci în coajă, migdale în coajă crocantă, nuci Pecan, nuci Brazilia, seminţe de floarea soarelui şi dovleac, dar şi: in, kaju, susan, mac, hrişcă, năut, linte, soia boabe, mazăre galbenă, muguri de pin si altele.

condimente

Condimente

dati savoare preparatelor dumneavoastra cumparand de la Fresh: scorţişoară, cuişoare, nucşoară, piper boabe: roşu, alb, negru; cimbru, oregano, rozmarin, coriandru, busuioc, boia de ardei, chilly şi multe altele.