Servicii

Cumparaturi de acasa

La Annabella iti faci cumparaturile de acasa! Suni la 0350 808 785, ne dai lista ta de cumparaturi si noi ti le aducem acasa! – Vezi termeni si conditii

Modalitati de plata

Modalitati de plata

In toate magzinele Annabella va bucurati de multiple modalitati de plata. Puteti achita cumparaturile dumneavoastra fie chash, fie folosind card-uri de debit sau credit: Visa, MasterCard sau Maestro.

Tichete de masa

Bonuri de masa

Annabella accepta  bonuri de masa sau tichete cadou. Va reamintim ca nu se acorda rest pentru aceasta modalitate de achitare a cumparturilor.

terminal-zebra-pay-annabella

Reincarcare cartele/ plata facturi

Folosind terminalele Zebra Pay din magazinele Annabella:

  • incarci cartelele GSM in retelele Cosmote, Orange si Vodafone;
  • poti achita vinieta si facturile tale;
  • cumperi bilete la evenimentele tale preferate sau bilete de calatorie cu trenul/ avionul.
prospetime-garantata-annabella

Prospetime garantata

Pentru ca stim cat e de important un stil de viata sanatos la Annabella acordam o deosebita atentie legumelor si fructelor, incercand sa va aducem mare parte din ele din productie proprie si autohton romaneasca.

Schimbarea produsului

Daca se intampla ca un produs sa nu mai corespunda calitativ dorintei dumneavoastra, la Annabella, prezentand bonul de casa, aveti garantia inlocuirii lui sau a returnarii sumei platite.

urna-sugestii-reclamatii

Urna de sugestii si reclamatii

Parerea dumneavoastra este extrem de importanta pentru noi! Doar cunoscand parerea dumneavoastra putem fi mai buni! Scrieti-ne! Puteti folosi urnele din magazinele noastre sau formularul on-line.

Program de functionare

Suntem “Cu tine, zi de zi!” ! Magazinele Annabella va asteapta sa va faceti cumparaturile! Alege magazinul!